Kapasite yüzde 100’e ulaştı

Kapasite yüzde 100’e ulaştı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde geçtiğimiz aylarda hizmete giren Osmaneli Belediyesi Soğuk Hava Deposu yüzde 100 kapasiteye ulaştı.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde geçtiğimiz aylarda hizmete giren Osmaneli Belediyesi Soğuk Hava Deposu yüzde 100 kapasiteye ulaştı.

5 Eylül 2025 tarihinde açılan soğuk hava deposu, modern altyapısı ve yüksek hijyen standartlarıyla sürdürülebilir tarım ve hayvancılığa önemli katkılar sunuyor. Osmaneli’nde yetişen ayva, elma, karpuz, domates ve şeftali gibi birçok ürünün yanı sıra, dondurulmuş Kafkas eti ile işlenmiş meyve-sebze püreleri de tesiste güvenle muhafaza ediliyor.

Tüm odaların tamamen dolu olduğu soğuk hava deposu, üreticilerin ürünlerini saklamasına imkân tanırken, Osmaneli ekonomisine de güçlü bir katkı sağlamayı sürdürüyor.

kapasite-yuzde-100e-ulasti.jpg

kapasite-yuzde-100e-ulasti1.jpg

kapasite-yuzde-100e-ulasti3.jpg

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.