KARAAHMET, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KARAAHMET, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP'den milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan Av. Çağatay Karaahmet, düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. 

CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, bazı ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı. 

aday-adayligini-acikladi2.jpg

İl Başkanı Metin Yaşar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Av. Çağatay Karaahmet, "24 Haziran seçimleri ülkemiz için son mücadeledir. İşte bu yüzden aday adayı oldum" dedi. 

Konuşması esnasında zaman zaman duygulandığı görülen Karaahmet, CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde oldukça iddialı olduğunu ifade ederek,"Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanı, CHP'de iktidar olacak" şeklinde konuştu.

aday-adayligini-acikladi3.jpg

Konuşmasının son bölümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına sert eleştirilerde bulunan Karahmet,"Aday olup olmamak önemli değil. Bundan önceki 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde nasıl mücadele ettiysem bu seçimlerde de gereken mücadeleyi sonuna kadar vereceğim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

aday-adayligini-acikladi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.