KARATECİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

KARATECİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecikli karateciler Uşak ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarına katıldı.

Müsabakada boy gösteren sporcularımız elde ettikleri başarılarla Bileciklileri onurlandırdılar. 18 sporcunun katıldığı turnuvada bir birincilik, bir ikincilik, sekiz üçüncülük ve iki beşincilik elde edildi. 

1-623.jpg

Müsabakalarda görev yapan antrenörler Kemal Badalov, Memduh Sakarya, Murat Salih Kurnaz ve Tuğba Kurnaz, müsabakaların ardından yaptıkları açıklamada, şunları kaydettiler:

"Alınan başarıların tesadüf olmadığını, çalışmalarımızın  karşılığını çok şükür alıyoruz. İnşallah başarılarımız devam eder. Sporcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Turnuvaya katılmak, çocuklarımızın önümüzdeki maçlarda başarılı bir şekilde ilimizi temsil etmeleri açısından çok önemliydi. Aldığımız dereceler ile bu turnuvayı ilimiz adımıza taçlandırdık. 

2-628.jpg

Bizlere desteklerini esirgemeyen Bilecik Belediye Başkanı sayın Nihat Can'a, Osmaneli Belediye Başkanı sayın Münür Şahin'e, Bozüyük Belediye Başkanı sayın Fatih Bakıcı'ya, İl Gençlik ve Spor Müdürü sayın Aslan Yıldız'a ve bütün bizleri destekleyen velilerimize teşekkür ederiz. Destekleriniz sürdükçe önümüzdeki müsabakalarda Bileciğimizi gururlandırmaya devam edeceğiz" dediler. 

3-490.jpg

Müsabakalarda derece yapan sporcular;

Hazal İclal Danış 38 Kg 1.Lik, Mustafa Pusat Levent 52 Kg 2. Lik, Fatih Mehmed Fidan 56 Kg 3. Lük, Ahmet Bedirhan Mavi 36 Kg 3. Lük, Celal Gölcük 44 Kg 3. Lük, Kerimcan Yıldırım 48 Kg 3. Lük, Aydil Levent 54 Kg 3. Lük, Ece Cengiz +54 Kg 3. Lük, Halise Nur Toker 34 Kg 3. Lük, Aleyna Gedikoğlu 42 Kg 3. Lük, Berrak Doğan 50 Kg 5. Lik, Orhan Kahraman 32 Kg 5. Lik. 

4-208.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 12705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum