Kardelen Dergisi 13'üncü Uluslararası Dergi Fuarı'na katıldı

Kardelen Dergisi 13'üncü Uluslararası Dergi Fuarı'na katıldı

32 yıldır “fikrin değerini bilenlere” hitap eden Kardelen dergisi, Dünya Dergiler Birliği (DERGİBİR) tarafından düzenlenen 13.Uluslarası Dergi Fuarı’na katıldı.

32 yıldır “fikrin değerini bilenlere” hitap eden Kardelen dergisi, Dünya Dergiler Birliği (DERGİBİR) tarafından düzenlenen 13.Uluslarası Dergi Fuarı’na katıldı. Bu yıl, 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Sirkeci Tren Garı’nda düzenlenen fuarda yaklaşık 350’ye yakın dergi yer aldı.

Geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden Mevlana İdris Zengin anısına düzenlenen bu yılki fuarın açılışına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Dünya Dergiler Birliği Başkanı Metin Uçar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kardelen Dergisi yazarlarının da katıldığı dergi fuarında Kardelen standı birçok edebiyatsever tarafından ziyaret edildi. Derginin genç yazarlarından Mertali Mermer fuar boyunca ziyaretçileri Kardelen standında ağırladı.

Fuar kapsamında Kardelen Dergisi’nin standını ziyaret eden okurlar derginin yeni ve eski sayıları ile birlikte Kardelen yazarlarının kitaplarını da inceleme fırsatı buldu.

Söyleşiden panele, imza günlerinden stant etkinliklerine fuarda toplam 183 etkinlik gerçekleştirildi. 

kardelen-dergisi-fuara-katildi1.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum