KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇ FACİAYA YOL AÇTI

KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇ FACİAYA YOL AÇTI

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek, faciaya yol açtı. Kaza 6 kişi yaralandı.-bilecik haber-

Alınan bilgilere göre; Bilecik'te Osmaneli ilçesi istikametine seyir halindeki bulunan 11 AAG 786 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa D. (31), Bien Seramik önüne geldiğine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil ilk olarak orta refüjü geçerek, karşı şeride geçti. Bir süre bu şeritte ilerleyen araç Osmaneli'nden Bilecik istikametine seyir halindeki Hasar Ü. (61) yönetimindeki 16 ACM 308 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Hasar Ü. ve araç içinde yolcu olarak bulunan Sedat Ü. (31), Fethiye Ü. (55), Sinan Ü. (36) yaralandı.

karsi-seride-gecen-arac-faciya-yol-acti2.jpg

Diğer araçta yolcu olarak bulunan Sinan P. (21) ile araç içinde sıkışan sürücü Mustafa D.'de yaralandı. Yaralılardan araç içinde sıkışan Mustafa D. harici olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mustafa D., olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılırken, o da Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Osmaneli-Bilecik karayolu uzun süre kontrollü bir şekilde tek şeritten verildi. 

Kaza yapan ve kullanılmaz hala gelen araçlar çekici yardımıyla olay yerinden çekilirken, trafik normale döndü.

Yaralıların sağlık durumlarının yapılan tetkikler sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

karsi-seride-gecen-arac-faciya-yol-acti3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5713 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.