KAYBOLAN YAŞLI ADAM AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

KAYBOLAN YAŞLI ADAM AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Bilecik´te, evden çıkarak kayıplara karışan 86 yaşındaki Hüseyin Büyükçırak´ın cesedi köyden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bir ağaca asılı halde bulundu.

Bilecik'te, evden çıkarak kayıplara karışan 86 yaşındaki Hüseyin Büyükçırak'ın cesedi köyden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bir ağaca asılı halde bulundu.
Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Gülümbe köyünde oturan Hüseyin Büyükçırak (86), dün öğleden sonra evden ayrılarak kayıplara karıştı. Yakınlarının olayı jandarmaya haber vermesi üzerine yaşlı adamı arama çalışmaları başlatıldı. Sabaha kadar devam eden arama çalışmalarına Bilecik AFAD ve UMKE ekipleri de destek verdi. Çalışmalar sonucu Hüseyin Büyükçırak'ın cansız bedeni köyden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Tıngır Dere mevkinde bir zeytin bahçesindeki ağaca iple boynundan asılı halde bulundu. Olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonrası, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı nezaretinde ceset ağaçtan indirildi. Daha sonra tabuta konulup traktör römorkuyla köye çıkartılan ceset, Bilecik Belediyesi cenaze aracı ile Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

/resimler/2016-2/19/1200278449652.jpg


Hüseyin Büyükçırak'ın cesedinin Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği, kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi amacıyla yapılacak otopsinin ardından köy mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Şahsın intihar ettiği değerlendiriliyor.
Öte yandan, olay yerinin sarp olması sebebiyle köyden bir kepçe, araçlara yol açarak yetkililerin bölgeye gitmesine yardımcı oldu.
Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.