‘KAYITECH’ Teknofest’ten ödülle döndü

“Kayıtech” takımı, 19-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Körfez Yarış Pistinde düzenlenen yarışlar sonucunda "Teknofest Kurul Özel Ödülünü" almaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç yarışlarına İlk defa katılım sağlayan Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Kayıtech” takımı, 19-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Körfez Yarış Pistinde düzenlenen yarışlar sonucunda "Teknofest Kurul Özel Ödülünü" almaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na katılan toplam 370 takım arasından sadece 37 takım tüm teknik kontrolleri geçerek pistte yarışmaya hak kazandı. Kayıtech takımı ilk gün ve ikinci gün yapılan final yarışları sonucunda Teknofest Kurul Özel Ödülüne layık görüldü. Kayıtech takımı düzenlenen törende ödülünü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın elinden aldı.

Bilecik MTAL Okul Müdürü Yücel Gürsoy, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin, danışman öğretmenlerinin rehberliğinde böyle başarılı bir çalışmaya imza atmalarının mutluluğunu yaşadık. Yarışa hazırlandığımız süreçte bizlere destek olan sponsorlarımıza ve gece-gündüz demeden çalışan tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz ile okul yöneticilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Öte yandan, projede görev alan öğrenci ve öğretmenler şu şekilde:

Projede görev alan öğrenciler; Enes Altıntaş, Onur Güçlü, Rahime Topal, Enis Akçakal, M. Haki Pelen, İbrahim Bilger Palta, Alperen Teke, Şafak Mert Fındık.

Projede görev alan öğretmenler; Hasan Köseoğlu, Can Şilit, Murat Durak, Ali Yetkin, Eyüp Demirel, Gültekin Parlaktaş, Ali Ocakcı, İbrahim Benli.

kayitech-teknofetten-odulle-dondu1.jpg

İzlenme: 2170
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar