Kendilerini Savunmayı Öğreniyorlar

Kendilerini Savunmayı Öğreniyorlar

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından genç kadınlar için düzenlenen Wing Tsun dersleri devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından genç kadınlar için düzenlenen Wing Tsun dersleri devam ediyor. Eğitimlere katılan kursiyerler spor yaparken, kendilerini savunmayı öğreniyor.

Tepebaşı Belediyesi her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Wing Tsun kursu genç kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Wing Tsun eğitimlerine şiddet olaylarının önüne geçmek ve kendilerini korumak isteyen kadınlar da katılıyor. İnsan vücudunun doğal yapısındaki mükemmelliği kullanmaya dayanan, etkili hareketlerden oluşan, netice merkezli bir sistem ve Güney Çin kökenli spor olan Wing Tsun, muhtemel saldırılardan korunmayı sağlarken, karşıdaki kişiye zarar vermeden etkisiz hale getirmeyi öğreniyor.

Saldırı merkezli bir sanat olmayıp akıl, beden ve ruh disipliniyle estetiği ön plana çıkaran Wing Tsun eğitimlerine katılan genç kadınlar, Tepebaşı Belediyesi'ne sağladığı ücretsiz kurs imkanından dolayı teşekkür ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.