Kılıçdaroğlu Bilecik'e geliyor

Kılıçdaroğlu Bilecik'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Eylül Salı günü Bilecik’e gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Eylül Salı günü Bilecik’e gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu, Bozüyük’te STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile yapacağı toplantının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Daha sonra Bilecik’te bir dizi açılış programına katılacak olan Kılıçdaroğlu Atatürk Parkı’nda vatandaşlara hitap ederek esnaflarla görüşecek.

kemal-kilicdaroglu1.jpg

CHP Bilecik İl Örgütü, Kılıçdaroğlu’nun Bilecik ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında, Bilecik halkını Atatürk Parkı önünde gerçekleşecek mitinge davet etti. CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Semih Tuzak, il binasında düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

İl Başkanı Metin Yaşar, burada yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu’nun Bilecik programına ilişkin detayları paylaştı. AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında Türkiye’nin büyük tahribatlar yaşadığını söyleyen Metin Yaşar, “Halk seçim bekliyor. Bizde CHP olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda genel başkanımızı ilimize davet ettik” dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun her hafta bir ilde temaslarda bulunduğunu anımsatarak, “Tüm Bilecik halkını 28 Eylül Salı günü saat 16:00’da Atatürk Parkı’na davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

kemal-kilicdaroglu2.jpg

Bozüyük Grand Çalı Otel’de gerçekleşecek toplantıya dikkat çeken Milletvekili Yaşar Tüzün, STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderlerinden oluşan geniş bir kitlenin Kılıçdaroğlu ile buluşacağını ifade etti. Mv. Tüzün, bahse konu toplantıyı çok önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Bilecik’te yaşayan herkes CHP’den istedikleri ne varsa bizzat genel başkanımıza sorabilecekler. Genel başkanımız bir sunum yaparak Millet İttifakı iktidarında Türkiye’de nelerin olacağını anlatacak. İstişarelerde bulunulacak ve esnaflarımızı ziyaret edecek.

Bilecik’te yapımı tamamlanan Atatürk Parkımızın açılışı yapılarak Bilecik için çok önemli olan kanalizasyon ve alt yapı projesinin temelini atacak. Seçim döneminde her mahalleye söz verdiğimiz kreşlerimizden Zübeyde Hanım Kreşinin açılışı yapılacak. Genel başkanımızla birlikte genel başkan yardımcılarımızdan ve milletvekillerimizden de gelenler olacak” ifadelerini kullandı.

kemal-kilicdaroglu3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 13708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum