Kıyafetler Odunpazarı Belediyesi'nden

Kıyafetler Odunpazarı Belediyesi'nden

Bilecik Belediyesi ile Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan işbirliği çerçevesinde personel iş kıyafetleri Odunpazarı Belediyesi’nden temin edilecek.

Bilecik Belediyesi ile Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan işbirliği çerçevesinde personel iş kıyafetleri Odunpazarı Belediyesi’nden temin edilecek. Bu kapsamda Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hazırlanan kıyafetlerden örnekleri Başkan V. Subaşı’na teslim etti. Daha sonra kıyafetler Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarında dağıtıldı.

kiyafetler-osmaneli-belediyesinden1.jpg

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da Başkan Kazım Kurt’ta ilgi ve desteği dolayısıyla teşekkür ederek, ‘’Komşu şehrimiz Odunpazarı Belediyesi ile güzel ve anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız ve değerli ekip arkadaşlarını belediyemizde ağırlayarak, kıyafetlerden örnekleri teslim aldık. Piyasaya göre daha uygun ve temini daha hızlı olan iş kıyafetlerimiz sahadaki personellerimiz tarafından da oldukça beğenildi. Kazım Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, işbirliği ve kardeş şehir projelerimizin devamını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

kiyafetler-osmaneli-belediyesinden2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum