Kızılay’ın kurban vekalet ücretleri belli oldu

Kızılay’ın kurban vekalet ücretleri belli oldu

Türk Kızılay’ın 2024 yılı kurban vekalet ücretleri belli oldu.

Türk Kızılay’ın 2024 yılı kurban vekalet ücretleri belli oldu.

Buna göre, Türk Kızılay’ın yurt içi ve Filistin/Gazze kurban bedeli 11 bin 750 TL olarak açıklanırken, yurt dışı kurban bedeli ise 4 bin 300 TL olarak belirlendi.

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Murat Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda Kızılay olarak Kurban bereketini yıl boyu yaşatmak istediklerini ifade etti. Murat Ateş, kampanyaya destek çağrısında bulunduğu açıklamasında, şunları kaydetti:

turk-kizilay-kurban-vekalet-ucretleir-belli-oldu1.jpg

“Dur durak bilmeden yıl boyunca süren yardım faaliyetleriyle ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına milletimizin yardımseverliğini gösteren Türk Kızılay, bunu yaparken de hayırseverlik kültürünü güçlendirmeyi amaçlıyor. Eğitim, sağlık, gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlara yönelik projelerin yanı sıra yoksullukla mücadele etmek, dezavantajlı bölgelere destek olmak ve toplumun refahını artırmak için çeşitli faaliyetler de yürüten Kızılay, hedeflerine ise gönüllülerinin ve bağışçılarının desteğiyle ulaşıyor.

Zengin kültürümüzde önemli bir yeri olan Kurban Bayramı ise yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını ön plana çıkaran özel bir dönemdir. Bu dönem için hazırlıklarını yapan ve gelenekselleşen kampanyasında "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!" sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, bu yıl da milyonlara yardım elini uzatarak sofraları bereketlendirmeyi sürdürecek.

Türk Kızılay, Kurban Bayramı'nın getirdiği manevi atmosferi ve sevinci yıl boyunca yaşatmak için "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!" sloganıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği kurban organizasyonlarıyla birlikte, hayırseverlerin ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmalarını teşvik ediyor. Kurban Bayramı'nın sadece birkaç günlük bir kutlama olmaktan çıkıp yıl boyu süren bir bereket dönemine dönüştürülmesi gerektiğinden yola çıkılarak da Kızılay Kurban Modelini ortaya konuldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği afetzedelere ile Gazzeli çatışma mağdurlarına da kurban paylarını ulaştırmayı planlayan Kızılay, “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasıyla, her bir kurbanın toplumun tüm kesimlerine umut ve bereket getirmesini amaçlıyor. Kurban Bayramı'nın anlamını daha derinden yaşamak, insanlık değerlerini paylaşmak ve yıl boyu süren yardımlaşma kültürünü pekiştirmek için de herkesi kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.

"Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!" sloganıyla birleşen hayırseverlerin, birlikte daha güçlü olduğumuzu göstereceği bu kampanyada da her dönemde olduğu gibi Kızılay’ı bir kez daha sahipleneceğinize inanıyor gerek kampanyamıza katılımınız gerekse de kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması noktasında tanıtım desteğiniz için şükranlarımı sunuyorum.

Kızılay’ın hilalinin dalgalandığı her yer, insanların umudu, sevinci ve geleceğidir.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum