Kongrede verdi veriştirdi!

Kongrede verdi veriştirdi!

1969 Bilecik Spor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Şerafettin Yılmaztürk, kongrede verdi veriştirdi.

1969 Bilecik Spor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Şerafettin Yılmaztürk, Kulüp Başkanı Turgut Özen'in, istifasının ardından son yapılan kongreye gelmemesine tepki göstererek, "Bilecikspor'a vefa borcunu 6 ayda mı ödedin? Senin yüzünden kongreyi bugüne aldık, ama sen gelmedin. Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?" dedi.

kongrede-verdi-veristirdi1.jpg

Ocak ayında 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Turgut Özen'in Haziran ayında istifasını açıklamasının ardından kulüp yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı. Geçtiğimiz Haziran ayında ilk kongreyi yapmak üzere çoğunluk sağlanamamış ve kongre 3 Temmuz gününe ertelenmişti. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongrede başkanlık için herhangi bir isim aday olmazken kulübün geleceği belirsizliğini korudu. Kongreye istifa eden Başkan Turgut Özen de katılmadı.

"Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?"

Kongrede söz alan 1969 Bilecik Spor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Şerafettin Yılmaztürk, "Kongremizi salı günü yapacaktık. Turgut Özen 'Ben burada yokum, Pazartesi günü yapın' dedi. Biz de tamam dedik kongreyi bu akşama aldık. Ben kongreden 20 dakika önce aradım kendisini gelmeyeceğini söyledi. Sen kongreyi Pazartesi gününe alın ben yokum demedin mi. Ocak ayında aday İsmail Cinoğlu idi sen bizi aradın ben adayım dedin. Sonra İsmail arkadaşımız çekildi, sen başkan oldun biz de yönetiminde yer aldık. O gün ikinci devre ligde kalırız, seneye iyi bir ekiple bu takımı uçururuz dedik. Ne oldu 6 ayda istifa ettin, bu mu senin Bilecikspor'a vefa borcun, vefa borcu 6 ayda mı ödenir? 23 Nisan'da final maçı oynadık Söğütspor ile o gün röportaj verdin devam dedin, bırakmıyorum dedin. Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?" dedi.

kongrede-verdi-veristirdi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum