'KONUYU BASINDAN DUYDUM'

'KONUYU BASINDAN DUYDUM'

CHP’de gerçekleşen ön seçimden il genel meclisi ikinci sıra adayı olarak çıkan Janrat Karaahmet, çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.

CHP ve İYİ Parti arasında alınan ittifak kararı gereği il genel meclisi ikinci sıranın İYİ Parti’ye bırakılmasıyla ilgili partisinin kendisine bilgi vermediğini iddia eden Karaahmet, konuyu basından öğrendiğini belirtti.

Karaahmet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Sevgili yol arkadaşlarım ve birlikte yaşamaktan çok keyif aldığım hemşehrilerim,

Aday adayı olup girdiğim eğilim yoklamasında 2. sırada yer almamı sağlayan parti üyelerim ve bunu sevinçle karşılayıp destek olacaklarını söyleyen, rekor oyla seçileceğim vaadini veren dostlarım genel merkezlerin karşı olmasına rağmen İYİ parti ile yapılan ittifak antlaşmasına son anda ısrarla sokulan il genel meclisi ittifakı ile basından duyduğum kadarıyla sıram İYİ Parti’ye verilmiştir.

‘BANA BİLGİ VERİLMEMİŞTİR’

Olur olabilir partilerin karşılıklı pazarlıklarıdır. Öyle uygun görülmüştür. Sıralamadaki durum hakkında bana en ufak bir bilgi verilmemiştir. Perşembe sabahından bu yana herkesin haberi var, üzüntülerini ve desteklerini bildiren telefonların haddi hesabı yok fakat ittifak yapan taraf tan adayına açıklayıcı bir bilgi gelmedi. Bekliyorum hala.

‘PAZARTESİ GÜNÜ KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIM’

Arayıp soran destek veren iyi niyetli dileklerini ileten tüm hemşehrilerime sevgili muhtarlarıma çok teşekkür ederim. Daha geniş ve süreci anlatan net bir bilgi ilgililer tarafından verilirse açıklamamı Pazartesi günü kamuoyu ile paylaşacağım. Tüm Gönül dostlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Yine birlikteyiz yine beraberiz.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum