KORKMAN BAŞKAN’DAN CEVAP İSTEDİ!

KORKMAN BAŞKAN’DAN CEVAP İSTEDİ!

CHP Bilecik Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Korkman, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasıyla Belediye Başkanı Nihat Can’a yönelttiği soruların yanıtsız kaldığını belirterek, sorularına cevap verilmesini istedi. 

Korkman, yeni bir açıklama daha yaparak Başkan Can’a seslendi ve “Sen açıklamaz isen toplam rakamları ben açıklayacağım bilesin” ifadesini kullandı. 

CHP Bilecik Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Korkman, yaptığı yazılı basın açıklamasında, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz günlerde yaptığım basın açıklamamda Bilecik Belediyesinin kilit taş üzerine yaptığı sıcak asfalt çalışmalarını gündeme getirmiş idim. Yapılan çalışmanın yanlış bir yöntem olduğunu belirterek Belediye Başkanı Nihat Can’a da bazı sorular sormuştum. Sorduğum sorularda yapılan ve yapılacak sıcak asfaltın kaç ton olduğunu ve toplam maliyetinin kaç Lira olduğunu sorarak kendisinden bu konuda bir açıklama yapmasını istemiştim. Aradan geçen bu sürede gördüm ki Nihat Can’dan “TIK YOK!...” 

Sevgili lise arkadaşım Can; sorduğum sorular öyle çok CAN alıcı zor sorular değildi. Havuz Problemi falan da değildi. Hatta beş bilinmeyenli denklem hiç değildi. Sadece sıcak asfaltın kaç ton ve toplam maliyetini sorarak şahsım da dahil olmak üzere Bilecik’te yaşayan vatandaşlarımızın bilgi edinmesini istedim o kadar.

Ey Nihat Can; Gözlerin Görmez, Kulakların Duymaz mı Oldu?

Sen açıklamaz isen toplam rakamları ben açıklayacağım bilesin…” dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum