KORKMAN'DAN BELEDİYE BAŞKANINA SORULAR

KORKMAN'DAN BELEDİYE BAŞKANINA SORULAR

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Korkman, basın mensuplarıyla buluştuğu kahvaltı programında, Belediye Başkanı Nihat Can’a sorular yöneltti. Bilecik Belediyesi’nin savurganlık yaptığını iddia eden Hüseyin Korkman, belediyenin bazı çalışmalarını eleştirdi. 

İlimizdeki yerel yöneticilerin hizmet maksadıyla yaptıkları bazı işlerle ilimize kötülük yaptıklarını ifade eden Hüseyin Korkman, “Marka şehir yaptıklarını iddia edenler, Bilecik’te imar rezilliğinin hesabını nasıl verecekler?” diye sordu. 

korkmandan-belediye-baskanina-sorular2.jpg

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Korkman, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Her belediyeci veya teknik işlerden biraz anlayanlar, kilit taşlarının ne kadar sağlıklı ve kullanışlı olduğunu bilirler. Oluşabilecek su arızası, kanalizasyon arızası, yağmur suyu hatları gibi tamiratlarda, kilit taşının sökümü ve tamiratının daha kolay olduğu aşikardır. 

Son il koordinasyon kurulu toplantısında, iller bankası bölge müdürünün yaptığı sunumda; Bilecik Belediye Başkanlığının iller bankasına müracaat ederek Bilecik’te planlanan alt yapı kanalizasyon çalışması işlerinin ertelenmesini istediği tarafımızca bilinmektedir. Bilecik Belediyesi olarak bur erteleme talebi neden istenmiştir? Nedeni nedir? 

Alt yapı yapılmadan neden üst yapı olan asfalt çalışması yapılmaktadır? İki yıl önce kilit parke taşlarının üzerine hangi mantıkla sıcak asfalt yapıyorsunuz? Yapılan sıcak asfaltın toplamda kaç ton kullanıldığını ve maliyetinin ne kadar olduğunu açıklar mısınız? Daha önce vatandaşlarımızdan aldığınız boru paraları gibi yapılan sıcak asfalt paralarını isteyecek misiniz?

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerden sonra atılan bu asfaltlar kazılacak mıdır? Atılan asfaltlarla ilgili olarak kalite standardınız nedir? Siz de asfalt doktoru istihdam ediyor musunuz? Marka şehir yaptıklarını iddia edenler, Bilecik’te imar rezilliğinin hesabını nasıl verecekler? 

korkmandan-belediye-baskanina-sorular3.jpg

İlimizin tüm sorunlarını biliyorum. Çözümleri ile birlikte önümüzdeki günlerde siz basın mensupları aracılığıyla Bilecik kamuoyu ile paylaşacağım. 

Bilecik’te yaşayan her vatandaş gibi benimde belediye başkan aday adayı olarak bu soruları sormaya hakkım olduğunu düşünüyorum. Sorduğum bu sorulara belediye başkanı Nihat Can’ın cevap vereceğini umuyorum” dedi. 

Korkman’ın kahvaltılı basın toplantısına; ilimizde görev yapan basın mensupları ile CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan katıldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum