Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in eşi Zeynep Sözer, Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı'nın eşi Esranur Yayabaşı ve Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'un eşi Nilüfer Durgut ile birlikte, Söğüt ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzen
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in eşi Zeynep Sözer, Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı'nın eşi Esranur Yayabaşı ve Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'un eşi Nilüfer Durgut ile birlikte, Söğüt ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı”na katıldı.
Toplantıda koruyucu aile hizmetlerinin tanıtımı yapılırken, koruyucu aile modelinin yaygınlaştırılması ve gönüllülük bilincinin toplumun her kesiminde güçlendirilmesine yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ayrıca programda, çocukların sevgi ve güven ortamında yetişmelerine katkı sağlayan koruyucu aile hizmetinin önemi vurgulanırken, koruyucu aileliğe ilişkin farkındalığın artırılması ve daha fazla ailenin bu hizmete gönüllü olarak destek vermesinin önemine dikkat çekildi.



Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.