Köylüler Valiliğe yürüdü

Köylüler Valiliğe yürüdü

Osmaneli’nin Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk çiftliğinin yerine karşı çıkan köylüler, İl Genel Meclisi’nden umduklarını bulamayınca Bilecik Valiliği’ne yürüdü.

Osmaneli’nin Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk çiftliğinin yerine karşı çıkan köylüler, İl Genel Meclisi’nden umduklarını bulamayınca Bilecik Valiliği’ne yürüdü. Bilecik Valiliği önünde koruma ekibi tarafından karşılanan yaklaşık 30 kişilik grup dertlerini anlatmak için Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu ile görüşmek istediklerini bildirdi. Bunun üzerine köylülerin aralarından bir heyet belirlemesini ve heyetin Vali Vekili Kadiroğlu ile görüştürüleceği söylendi. 5 kişilik ekip daha sonra Vali Vekili Kadiroğlu’nun makamında çıkarıldı.

koyluler-valilige-yurudu1.jpg

Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu yaklaşık yarım saat heyet ile görüştü. Görüşmenin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Muhtar Ali Seyyar, Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu’na ilgisinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Seyyar, “Sayın valimiz bizleri dinlediler. Derdimizi kendisine samimiyetle anlattık. Bizi anlayışla karşıladı ve konuyla ilgileneceğini söyledi. Tarım müdürüne de konuyu takip etmesi için talimat verdi. İnşallah hayırlı haberler alacağız” ifadelerini kullandı.

koyluler-valilige-yurudu3.jpg

Köylülerin valilikten umutlu ve mutlu ayrıldıkları gözlemlendi.

koyluler-valilige-yurudu2.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 9802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum