Kumbaralar Halkbank’tan, hediyeler esnaftan

Kumbaralar Halkbank’tan, hediyeler esnaftan

Halkbank Bilecik Şubesi tarafından “Çocuklar birikim yapmayı Halkbank kumbarası ile öğrensin” projesi kapsamında Bala Hatun Anaokulu öğrencilerine kumbara dağıtımı gerçekleştirildi.

Halkbank Bilecik Şubesi tarafından “Çocuklar birikim yapmayı Halkbank kumbarası ile öğrensin” projesi kapsamında Bala Hatun Anaokulu öğrencilerine kumbara dağıtımı gerçekleştirildi.

kumbaralar-halkbnaktan-destek-esafta1.jpg

Etkinliğe; Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Güder ,Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, Halkbank Bölge Koordinatörlüğü Bölüm Müdürü Aydan Düzyürek, Halk Bankası Şube Müdürü Ahmet Çörüş, Okul Müdürü Müge Üstünbaş, Halkbank çalışanları ve okul öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

kumbaralar-halkbnaktan-destek-esafta2.jpg

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği proje kapsamında çocuklara Halk Bankası tarafından banka hesabı açıldı.

Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan; Çocukların yetişmesine, gelişmesine ve birikim yapmasına daima destek olacaklarını vurgulayarak ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Şube Müdürü Ahmet Çörüş, "Halkbank olarak esnafımıza ve KOBİ’lerimize verdiğimiz desteğin yanı sıra sosyal projelerimiz kapsamında “Çocuklar birikim yapmayı Halkbank kumbarası ile öğrensin” sloganıyla bireylere küçük yaştan itibaren tasarruf yapmayı özendirmek amacıyla benzer etkinlere devam edilecek." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, öğrencilere tasarrufu özendiren ve gelecekte harcama alışkanlıklarına olumlu katkı sağlayacak olan etkinliğe katkılarından dolayı Halkbank’a ve Esnaf Kefalet Kooperatifine teşekkürlerini iletti.

kumbaralar-halkbnaktan-destek-esafta3.jpg

Öğrencilere kumbaraların dağıtılması ve çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından Okul Müdürü Müge Üstünbaş tarafından Halkbank Bölge Koordinatörlüğü Bölüm Müdürü Aydan Düzyürek ve Şube Müdürü Ahmet Çörüş’e çiçek takdiminde bulunuldu.

Etkinlik, günün anısına fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi.

kumbaralar-halkbnaktan-destek-esafta4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.