Kupalar sahiplerini buldu

Kupalar sahiplerini buldu

Bozüyük’te Bozüyük Posta Güvercini Sevenler Derneği tarafından, Posta Güvercini Yarışlarının ardından kupa töreni düzenlendi.

Bozüyük’te Bozüyük Posta Güvercini Sevenler Derneği tarafından, Posta Güvercini Yarışlarının ardından kupa töreni düzenlendi.

kupalar-sahiplerini-buldu-1.jpeg

Bozüyük Yeşilkent Ütopya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törende, yarışma sonrasında dereceye giren 60 kişiye ödülleri takdim edildi. Törende ayrıca Bozüyük, Bursa, Kütahya ve Eskişehir’den gelen katılımcılar da yer aldı.

Törene Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da katıldı.

kupalar-sahiplerini-buldu-3.jpeg

Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen değerli misafirlerimiz; burada sizlerle birlikte olmaktan hem gurur hem onur duyuyorum. Bende çocukluğumda güvercin seven, güvercin yetiştiren ama sizin gibi posta güvercini değil süs güvercinlerine çok zaman ayırmış bir arkadaşınızım. Onun için böyle günlerde sizlerin değerini, yaptıklarınızı, çabalarınızın değerini çok iyi biliyorum. Önümüzdeki yıllarda da yine böylece birlikte oluruz inşallah” dedi.

kupalar-sahiplerini-buldu-2.jpeg

Törende Dernek Başkanı İrfan Meriç, Başkan Bakkalcıoğlu’na yarışmaya sağladığı katkı nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

kupalar-sahiplerini-buldu-4.jpeg

kupalar-sahiplerini-buldu-6.jpeg

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.