Kürşat Bozkurt asaleten atandı

Kürşat Bozkurt asaleten atandı

Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Kürşat Bozkurt asaleten atandı

Bilecik’te yaklaşık 5 ay önce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Kürşat Bozkurt’un asaleten ataması gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Kürşat Bozkurt’un asaleten ataması yapıldı.

Bahse konu atama kararları içerisinde çok sayıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği müdürlüklerinde ise görevden almaların olduğu görüldü. Buna göre, Malatya İl Müdürü Ali Laloğlu, Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik, Kayseri İl Müdürü Sibel Livdumlu, Yalova İl Müdürü Murat Alacatlı ve Balıkesir İl Müdürü Kadir Kandemir görevlerinden alındı.

e7da7414-bd6e-4e53-b6fb-c2ff8ca8b318-1.jpeg

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.