KURTULMUŞ’TAN BİLECİKSPOR’A DESTEK

KURTULMUŞ’TAN BİLECİKSPOR’A DESTEK

İlimizin tanınmış iş adamlarından Ramazan Kurtulmuş, Bilecikspor’a nakdi yardımda bulundu. Kulüp Başkanı Harun Dilek’i ziyaret ederek maddi destekte bulunan Kurtulmuş, Bilecikspor’a maddi ve manevi destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

Kulüp binasında gerçekleşen törende, kulübün daha iyi yerlere gelmesi adına önemli açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, “Bilecikspor hepimizin” dedi. Toplumun her kesimini Bilecikspor’a destek olmaya davet eden Kurtulmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilecikspor’a bu zamana kadar emek veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bilecikspor, geçmişten bu zaman kadar çok sıkıntılı süreçlerden geçti. İnşallah bundan sonraki süreçte daha iyi günler görecektir. 

‘BİLECİKSPOR, HEPİMİZİN GURURU’

Bence Bilecikspor’un gerçekten bir sosyal tesise kavuşması gerekiyor. Alt yapı olarak yapılması lazım, bunun dışında Bilecikspor’un genel giderlerini temin edecek bir gelire kavuşturulması lazım. Bu anlamda başta bürokrat arkadaşlara, siyasette aktif olarak görev alan arkadaşlara, STK’lara, iş adamlarına ve tüm Bilecik halkına görev düşmekte. Bilecikspor hepimizin onuru ve gururu. Bundan sonraki süreçte tüm saydığım arkadaşları göreve davet ediyorum. Ramazan Kurtulmuş olarak benim üzerine ne düşüyorsa elimizden gelen her şeyi maddi ve manevi olarak yapmaya hazır olduğumu beyan etmek istiyorum” dedi.

‘BİZLERİ ONURLANDIRDI’

Bilecikspor Kulüp Başkanı Harun Dilek ise desteklerinden ötürü Kurtulmuş’a teşekkür etti. Başkan Dilek, “Ramazan abimize ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Maddi ve manevi olarak yanımızda olması bizleri onurlandırdı” şeklinde konuştu. 

Törene, Bilecikspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ebu Talip Dursun ile Şahin Onur bazı futbolcularda katıldı. 

kurtulmustan-bilecikspora-destek2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5446 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum