Lefke Cup U15 Ağustos'ta yapılacak

Lefke Cup U15 Ağustos'ta yapılacak

Osmaneli Belediyesi'nce geleneksel hale getirilen ancak Covid-19 nedeniyle ara Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl Ağustos ayının son iki haftası içinde yapılacak.

Osmaneli Belediyesi'nce geleneksel hale getirilen ancak Covid-19 nedeniyle ara Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl Ağustos ayının son iki haftası içinde yapılacak. U15 Milli Takımlar sorumlu hocaları ile yapılan görüşmeler sonrası kesin tarih yakında açıklanacak.

İstanbul Amatör Futbol Federasyonu tarafından desteklenen turnuvaya daha önceki yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Altınordu, Bursaspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor gibi kulüpler katılmıştı. Bu yıl Trabzonspor U15 takımı da davet edilecek olup ilginin yüksek olması bekleniyor. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milli takımlar alt yapı hocaları, Süper Lig ve diğer profesyonel liglerden değerli hocaların izlediği turnuva sporcular içinde kendilerini gösterecekleri bir ortam oluşturuyor. Daha önceki turnuvalarda Arda Güler, Ömer Faruk Beyaz ve birçok sporcunun değer olarak ortaya çıktığı bu turnuva ilçemize, ilimize ve de Türk sporuna hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.