“Macbeth Abla” büyük beğeni kazandı

“Macbeth Abla” büyük beğeni kazandı

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” adlı oyununun ilk gösterimi büyük beğeni kazandı.

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” adlı oyununun ilk gösterimi büyük beğeni kazandı.

macbeth-abla-buyuk-begeni-kazandi-2.jpeg

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşan “Macbeth Abla” adlı oyun Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun diğer sezon oyunları “Hayat Gazinosu” ve “Kalbimdeki Pervane” gibi kapalı gişe sahnelenmeye başladı.

macbeth-abla-buyuk-begeni-kazandi-1.jpg

Gençlik Tiyatrosu ekibinin profesyonel oyuncuları aratmayan oyunculuklarıyla sahnelediği oyun sanatseverler tarafından büyük bir keyifle izlendi.

Oyunun sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu oyuna ilişkin yaptığı konuşmada;

“Ben bu akşam çok gururlandım. Biz bundan birkaç yıl önce Kıvanç’la, İlknur'la ve Özgür Hoca ile buluştuk, tanıştık. Bozüyük'te tiyatroyu kendi insanımızla, kendi gençlerimizle, kendi çocuklarımızla bütün halkımızı tiyatro ile nasıl buluştururuz diye çalışmalara başladık. Ondan sonra işte böyle pırıl pırıl gençlerle, bugün sizlere bu çok güzel oyunu sergileyebilecek hale geldik. Sadece oyun oynayanlar değil arka planda görev yapan bütün gençlerimiz tamamı kendi kentimizin çocukları, kendi kentimizin insanları. Bundan dolayı çok gurur duyuyorum” diyerek oyunda görev alan herkesi tebrik etti ve çiçek takdiminde bulundu. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca “Bozüyük inşallah gelecek yıllarda şehir tiyatrolarına kavuşur diye düşünüyorum. Böyle bir noktaya geleceğimize inanıyorum” dedi.

macbeth-abla-buyuk-begeni-kazandi-1.jpeg

Elçin E. Karaahmet, Ayşegül Seda Demir, Erhan Erginsu ve Özgür Yamacı’nın yazdığı, Dans ve Hareket Tasarımının İlknur Durmaz’a ait olan oyunun yönetmenliğini Kıvanç Pehlivanoğlu yaparken oyunda Berat Eren Köklü, Berra Yiğit, Defne İrem Beysil, Ecem Nil Ada, Eylül Yaman, İclal Adalıoğlu, İrem Özen, İrem Şimşek, Nida Sezer, Sude Kenar, Sümeyye Yıldırım, Şevval Aydın ve Zeynep Aksu rol aldı.

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” adlı oyunları ile 7 Şubat 2024 Çarşamba ve 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:00’de Metristepe Kültür Merkezi’nde 2 kez daha sahne alarak tiyatroseverlerle buluşacak.

macbeth-abla-buyuk-begeni-kazandi-3.jpeg

macbeth-abla-buyuk-begeni-kazandi-4.jpeg

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.