Madalya için mücadele edecekler

Madalya için mücadele edecekler

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından gerçekleştirilen Dünya Üniversite Oyunları (UNIVERSIADE) için Türk Milli Takımında Türkiye'yi temsil edecek sporcular belli olurken, Konya'da düzenlenen elemelerde Anadolu Üniversitesi...

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından gerçekleştirilen Dünya Üniversite Oyunları (UNIVERSIADE) için Türk Milli Takımında Türkiye'yi temsil edecek sporcular belli olurken, Konya'da düzenlenen elemelerde Anadolu Üniversitesi Tekvando sporcuları adlarını Milli Takıma yazdırarak madalya için yarışmaya hak kazandı.

İki yılda bir düzenlenen Dünya Üniversite Oyunları elemeleri çerçevesinde Dünya Üniversite Oyunlarında Türk Milli Takımını temsil edecek sporcular belli oldu. Dünya Üniversite Oyunları'nda tekvando sporcuları Serkan Curabaz ve Esra Akbulak tatamide Türkiye'yi ve Anadolu Üniversitesini temsil edecek. Anadolu Üniversiteli atletizm sporcuları Eda Tuğsuz cirit atmada ve Alperen Acet ise yüksek atlamada direkt seçildikleri Milli Takımda piste çıkarak madalya için ter dökecek. Dünya Üniversite Oyunları 29 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında Çin'in Chengdu şehrinde gerçekleştirilecek.

Madalya için mücadele edecekler

Madalya için mücadele edecekler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.