Madalyalar takdim edildi

Madalyalar takdim edildi

Bozüyük'te düzenlenen ortaokullar arası futsal müsabakaları sonucunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi

Bozüyük'te düzenlenen ortaokullar arası futsal müsabakaları sonucunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi. Kaymakam Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Özdemir'in katılımıyla gerçekleşen törende, başarılı olan okulların sporcuları ödüllendirildi.

madalyalar-takdim-edildi.jpg

BİL-EN programı kapsamında Merkez Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan müsabakalarda gösterdikleri başarılarla dikkat çeken okulların öğrencileri, kupa ve madalya almanın gururunu yaşadılar. Öğrencilerin sporculuk ruhunu ve disiplinini ödüllendiren bu tür etkinlikler, gençlerin sosyal ve sportif açıdan gelişimine katkı sağlıyor.

madalyalar-takdim-edildi2.jpg

Kaymakam Adem Öztürk ve beraberindeki heyet, dereceye giren okulları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilere spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve sağlıklı yaşam tarzlarını benimsemeleri konusunda teşvik edici mesajlar veren yetkililer, gençlerin gelecekte de başarılı olmaları için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.

madalyalar-takdim-edildi3.jpg

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.