Mahalle buluşmaları başladı

Mahalle buluşmaları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Mahalle Buluşmaları’nın ilki Beşiktaş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Mahalle Buluşmaları’nın ilki Beşiktaş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

mahalle-bulusmalari-basladi1.jpg

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini dinledi. Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili birim müdürlerine not aldıran Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahallede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

mahalle-bulusmalari-basladi2.jpg

Mahalle muhtarı Mustafa Vural’ın da katıldığı buluşmada, Beşiktaş Mahallesi’nin talebi olan banka ATM’sinin önümüzdeki günlerde kurulacağını ifade eden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, dolmuş ulaşımı ve güzergahı konularında da vatandaşların taleplerinin yerine getirileceği bilgisini verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Ankara illerine çocuk ve kadınlara yönelik gezi turlarının olacağını belirten Başkan V. Subaşı, çocuklar için şenlikler yanı sıra konser ve benzeri etkinliklerin hazırlanacağı bilgisi verdi.

mahalle-bulusmalari-basladi2.jpg

Bilecik’in diğer mahallelerinde olduğu gibi Beşiktaş Mahallesinde de kaldırım yenileme, asfalt yama ve çeşitli düzenlemelerin gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, talep ve görüşleri birlikte çözüme kavuşturacaklarına olan inancı dile getirdi.

Mahalle Muhtarı Vural ve mahalle sakinleri de düzenlenen programın çok faydalı olduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı, başkan yardımcıları ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

mahalle-bulusmalari-basladi4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.