‘MAHKUM DEĞİLSİNİZ DEMOKRAT PARTİ VAR!’

‘MAHKUM DEĞİLSİNİZ DEMOKRAT PARTİ VAR!’

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin belediye başkanı adayı Sezai Balta’ya destek olmak üzere ilimize geldi. Gültekin Uysal, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek Kültür Sitesi’nde düzenlenen programa katıldı. 

demokrat-parti-genel-baskani-gultekin-uysal2.jpg

Gültekin Uysal, burada yaptığı konuşmada, iktidarın yanlışları olduğunu ifade ederek bazı muhalefet partilerinin de çözüme ilişkin yol haritalarının olmadığını dile getirdi. Uysal, “İşte biz bu seçimlerde yola çıkarken bir söz söyledik. Mahkum değilsin Türkiye Demokrat Parti var” dedik. Bilecik’te de mahkum değilsiniz Sezai Balta var diyoruz” şeklinde konuştu.

demokrat-parti-genel-baskani-gultekin-uysal3.jpg

DP Belediye Başkanı Adayı Sezai Balta’nın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Gültekin Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gültekin Uysal, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemizin içinde bulunduğu süreçte çok önemli bir değere sahip olduğuna dikkat çekerek, “Bu seçimi iyi değerlendirerek doğru tercih yapmak lazım. Demokrat Parti’nin yeri bellidir” dedi. 

Genel Başkan Uysal’ın konuşmasının satırbaşları şu şekilde:

“Ülkenin gerçek gündemi konuşulsun istemiyorlar. 17 yıllık iktidarın artık milleti tehdit etme noktasına geldiğini görüyoruz. Bu ülkenin değerleri siyasi ortama alet edilmiş durumda.

17 yıldır ülkeyi yönetiyorlar ve beka sorunundan bahsediyorlar. Aslında ülkeyi yönettiklerini, geleceğinden endişe duyduklarını itiraf ediyorlar. Bu ayıp onların ama bu ayıbı marifetmiş gibi milletimize pazarlamaya çalışıyorlar. Artık milletimizin açtığı kredinin sonuna geldiler. Benim hep söylediğim bir söz var, adınızın ak olması yetmiyor alnınız ak olmalı. 

demokrat-parti-genel-baskani-gultekin-uysal4.jpg

31 Mart’a kadar tabiri caizse insanımıza narkoz vermeye çalışıyorlar. Türkiye, sistematik bir çöküşle karşı karşıya. 31 Mart bunun için çok önemli. Bu seçimi iyi değerlendirmek lazım ve doğru tercihi yapmak gerekiyor. Ülkenin kaynakları heba ediliyor, belediyecilik popülizm kıskacına sıkışmış. İktidar gibi yanlışla yaşayan bir muhalefette olunca çözüm üretilemiyor. İşte biz bu yüzden ‘Mahkun değilsin Türkiye Demokrat Parti var’ diyoruz. Bilecik’te mahkum değil Sezai Balta var.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 11031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum