Malatyalı depremzededen Bilecik’e teşekkür

Malatyalı depremzededen Bilecik’e teşekkür

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraşlı depremlerin ardından Malatya ilinden Bilecik’e gelen depremzede Ekrem Akkuş, yaklaşık iki ay kaldığı Bilecik’ten memleketine dönmek üzere hazırlıklara başladı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraşlı depremlerin ardından Malatya ilinden Bilecik’e gelen depremzede Ekrem Akkuş, yaklaşık iki ay kaldığı Bilecik’ten memleketine dönmek üzere hazırlıklara başladı. Bu süre zarfında Bileciklilerin kendisine gösterdiği misafirperverlikten ve hoşgörüden ötürü teşekkürlerini ileten Ekrem Akkuş, “Bilecik artık benim ikinci vatanım olacak.” dedi.

Ekrem Akkuş, Bilecik’ten ayrılmasına sayılı günler kala yaptığı duygu dolu açıklamasında, şunları kaydetti:

“6 Şubat tarihinde ülkemizde yaşanan asrın felaketini Malatya’da yaşayarak ailemle birlikte Bilecik’e geldim. Bilecik halkının derin sevgisini, yardımseverliğini, hoşgörüsünü, misafirperverliğini, sıcakkanlılığını yürekten hissettim. Bilecik’te düşeni kaldırma, yaraları sarma, tüm insanlığa örnek teşkil edecek düzeyde olduğuna tanık oldum ve bunu da ifade etmekten gurur duyuyorum.

Bir yudum kahvenin kırk yıl hatırı vardır diye bir söz vardır. Bilecikli her bir kardeşimin bendeki hatırı bu can bu bedende olduğu sürece var olacaktır. Yaklaşık iki ay kaldığım bu canım Bilecik’ten ayrılmadan önce bir vefa gereği olarak; buradan özellikle belirtmek isterim ki Çınar Taksi durağının özel bir yeri var gönlümde. Durak başkanı ve duraktaki tüm taksici dostlarıma yardımsever ve dostane davranışları nedeniyle ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Şoförler odasına, taksiciler derneğine, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına kısacası tüm Bilecikli kardeşlerimin her birine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Kusurumuz olduysa lütfen hoşgörün. Bir gün yerleşeceğim bir yer varsa o da siz saygıdeğer Bileciklilerin engin ve sıcakkanlı yürekleri olacaktır.

Allah’a emanet olunuz. Hoşçakal benim ikinci vatanım Bilecik.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum