Mantar toplamaya gitmişlerdi: Faciayla son buldu!

Mantar toplamaya gitmişlerdi: Faciayla son buldu!

Bilecik'e komşu olan Sakarya'nın Pamukova ilçesinde orman yolunda meydana gelen traktör kazasında oğlu ve torunu ile mantar toplamaya çıkan 71 yaşındaki Cemal Toklu hayatını kaybetti.

Bilecik'e komşu olan Sakarya'nın Pamukova ilçesinde orman yolunda meydana gelen traktör kazasında oğlu ve torunu ile mantar toplamaya çıkan 71 yaşındaki Cemal Toklu hayatını kaybetti. Kazada oğlu ve torunu ise yaralandı.

Kaza Sakarya'nın Pamukova ilçesi Kazımiye Mahallesi Akçay Barajı Acısu mevkiinde 12.30 sularında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, mantar toplamak için ormana giden Cemal Toklu, 41 yaşındaki oğlu R. Toklu ve 14 yaşındaki torunu E. Toklu'nun bulunduğu 54 RA *** plakalı traktör, yayla yolunda rampadan çıkmaya çalıştığı sırada kontrolden çıkarak devrildi.

Kazanın ardından bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesine rağmen 71 yaşındaki Cemal Toklu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan R. Toklu ve 14 yaşındaki E. Toklu ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Cemal Toklu’nun cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazanın kesin nedeni, yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacak.

Kaynak:medyabar.com

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.