MECLİS GÜNDEMİNİ İMAR KONULARI OLUŞTURDU

MECLİS GÜNDEMİNİ İMAR KONULARI OLUŞTURDU

Bozüyük Belediye Meclisi Mart ayı belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin Mart ayı meclis gündeminin imar konuları oluşturdu.

Bozüyük Belediye Meclisi Mart ayı belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin Mart ayı meclis gündeminin imar konuları oluşturdu.
4 gündem maddesi ile yapılan toplantıda AK Parti, MHP ve CHP meclis gruplarınca meclis gündemine ek önergeler verildi. Toplantının çoğunluğunu imar değişikliği konuları oluşturdu. Mevcut yıkım kararı olduğu için boşaltılan Endüstri Meslek Lisesinin bulunduğu alana yapılacak yeni okul için istenilen imar değişikliği talebi imar komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.

/resimler/2016-3/7/1630060926806.jpg

Baharözü'ne yapılacak okul için istenilen imar değişikliği talebi de oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. 3 ayrı bölgede bulunan su depolarının yanına yapılacak yeni su depoları için istenilen imar değişikliği talebi de oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Geçtiğimiz ay ki toplantıda imar komisyonuna sevk edilen ve komisyon tarafından görüşülen Baharözü'ne yapılması düşünülen cami için İlçe Müftülüğünce istenilen imar değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi. Kültürel Miras yönetim planı kapsamında görüşmeler yapmak için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve meclis üyesi Veysel Kılıç'a yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.
MHP ve CHP grubunca istenilen hemzemin geçitleri, TEDES ve kentsel dönüşüm konularında meclis üyeleri bilgilendirildi. Çarşı Mahallesi ve Kasımpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen öneri imar planları görüşülerek oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Cami Caddesinde ki araç ve yaya trafiğinin rahatlaması için alt komisyon tarafından oluşturulan rapor görüşüldü. Alt komisyonun oluşturduğu rapor değerlendirilmek üzere imar komisyonuna sevk edildi. Toplantının sonunda son olarak AK Parti Meclis Üyesi Veysel Kılıç tarafından müze çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.