MECLİS ÜYELERİ ARASINDA GÖRÜŞ AYRILIĞI

MECLİS ÜYELERİ ARASINDA GÖRÜŞ AYRILIĞI

Aydoğdu'nun istifasını gazetemize değerlendirdiler

MHP'li İl Genel Meclis Üyeleri, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu'nun MHP'den istifa edip, İYİ Parti'ye geçmesini gazetemize değerlendirdi. 

MHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yılmaz, Orhan Uğur ve Haluk Filizli, Aydoğdu'nun İYİ Parti'ye geçisine saygı duyduklarını ifade ederken, MHP'li İl Genel Meclis Üyesi İsmail Zeki Uyanık ise İl ve İlçe Başkanlıklarının gerekli açıklamaları yaptıklarını ve bu açıklamaların yanında olduğunu söyledi. 

İL VE İLÇE BAŞKANLARI NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı üzere Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu'nun MHP'den istifa ettiğini ilk olarak kamuoyuna gazetemiz duyurmuştu. İstifa haberinin ardından ise MHP İl Başkanı Mehmet Karuk gazetemize açıklama yaparak MHP’den istifa edenlerin rant peşinde koşan ve mevki makam sevdalıları kimseler olduğunu öne sürmüştü. 

MHP Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu ise Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve beraberindekilerin İYİ Parti’ye geçişini sert bir dille eleştirmiş: “Tüküre tüküre gidenlerin yalaya yalaya geri döndüklerine şahit olacaksınız” demişti. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ise Söğüt Belediye Başkanı Aydoğdu'nun istifasının ardından yaptığı açıklamada: 'Ülkücülerin temiz ve saf duygularını kullanarak geldikleri makamları, kendi çıkar ve menfaatleri için üç beş akçeye peşkeş çekenler, siyasetin tozlu raflarında kaybolmaya mahkumdurlar.' demişti.

MECLİS ÜYELERİ ARASINDA GÖRÜŞ AYRILIĞI

Tüm bu açıklamaların ardından MHP'li İl Genel Meclis Üyeleri de gazetemize Aydoğdu'nun istifasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. 

İşte o değerlendirmeler...

MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz: "Benim şahsi görüşüm Halil başkan MHP'ye yıllarını vermiş bir siyasetçi. 3 dönem belediye başkanıdır. Kendi öyle bir görüş belirtmiştir, saygı duyarız. Her siyasinin görüşüne saygı duymak lazım. Kurulan parti Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulan bir siyasi partidir. Kendi takdiridir, hayırlı olsun diyorum" 

MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur ise: "Söğüt Belediye Başkanımız Halil bey tecrübeli bir siyasetçidir. İlçesi ve memleketi için böyle uygun görmüştür. Saygı duyuyorum." 

MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli'de: "Kişisel kendi tercihidir. Saygı duyarız"  

MHP'li İl Genel Meclis Üyesi İsmail Zeki Uyanık: "Teşkilatlarımız ve merkez ilçe olsun, il başkanlığı olsun gerekli açıklamayı yaptılar. Bu konuda teşkilatlarımızın direktifleri doğrultusunda verdikleri kararların yanındayım."

mhpli-meclis-uyeleri-bilecik.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum