Meclisten geçti: Toplu taşımada dikkat çeken karar
Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.
Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen birleşimde 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Toplantının en dikkat çekici gündem maddesi olan ve merakla beklenen “100 adede kadar 0 (sıfır) ve ikinci el toplu taşıma aracı (otobüs/minibüs veya toplu taşımaya uygun diğer araçlar) satın alınması/kiralanması” konusu görüşülerek karara bağlandı. Bahse konu gündem maddesi CHP’nin üyelerinin oyçokluğu ile kabul edilirken, oylamada AK Parti, MHP ve Bağımsız üye çekimser kaldı.
DOLMUŞ ESNAFININ ZAM TALEBİ KOMİSYONA SEVK EDİLDİ
Diğer yandan, dolmuş esnafının şehir içi toplu taşıma araçlarında uygulanan Elektronik Ücret Toplama Sistemine (EÜTS) ilişkin zam talebi görüşüldü. Konu görüşülmek üzere komisyona sevk edildi.

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.