Medyatik başkan neden katılmadı?

Medyatik başkan neden katılmadı?

Bilecik Kent Konseyi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Mikrofon Sende" programı düzenlendi.

Bilecik Kent Konseyi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Mikrofon Sende" programı düzenlendi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ayşenur Çelik'in moderatörlüğünde gerçekleşen program 24 Mart Pazar günü saat 14:00’da gerçekleşti. Programa, birçok siyasi partinin belediye başkan adayları katılım gösterdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Göksel Aydın, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Kadir Emre, Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkman, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Devrim Serin ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Selçuk Filoğlu, Bilecikli seçmenlerin karşısına çıktı. Programa; CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın katılmaması ise oldukça dikkat çekti.

SUBAŞI NEDEN KATILMADI?

Melek Mızrak Subaşı'nın yokluğu, programa katılan vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Toplantı boyunca Subaşı'nın neden katılmadığına dair sorular, moderatör Ayşenur Çelik'e yönetildi. Moderatör Ayşenur Çelik ise, kendilerine bu talebi ilettiklerini ve programa katılmayacaklarını söylediklerini belirtti.

Subaşı’nın programa katılmaması halk tarafından tepkiyle karşılanırken sosyal medya platformlarında da gündem oldu.

Katılımcı adayların Bilecik için projelerini ve vizyonlarını anlattıkları bu platformda, şehrimizin geleceğine dair umutlarını paylaştı. Vatandaşların da başkan adaylarına doğrudan yönelttiği sorular sayesinde merak edilen bir çok soru cevabını bulmuş oldu.

Gerçekleşen bu önemli toplantının ardından, yerel seçimlere yönelik tartışmaların daha da alevlenmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde adayların ve partilerin stratejileri, Bilecik'in siyasi geleceğini şekillendirecek önemli faktörler arasında yer alacak.

BTP'DEN TEPKİ!

Diğer yandan, Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Mehmet Altın ise programa davet edilmediğini belirterek tepki gösterdi. Mehmet Altın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "20 kişi Bilecik Belediyesine aday, toplantıya 7 belediye başkan adayı katılmış, bizleri kimse davet etmedi. Sanırım diğer adaylarda davet edilmedi. Birileri kendi kendine program yapmış, sonrasında diğer adayları katılım sağlamadı diye eleştiriyorsunuz. Bence bu program biraz Cumhur İttifakı renginde olmuş ben burada muhalefet adayı göremiyorum." ifadelerini kullandı.

baskan-adaylari-ayni-masada-toplandi-3-001.jpg

Bu haber toplam 4710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum