Melek Mızrak Subaşı encümen üye seçildi

Melek Mızrak Subaşı encümen üye seçildi

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Marmara Belediyeler Birliği seçimlerinde encümen üye seçildi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Marmara Belediyeler Birliği seçimlerinde encümen üye seçildi.

melek-mizrak-subasi-encumen-uye-secildi.jpg

Marmara Belediyeler Birliği 2024 Yılı 1'nci Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey birlik başkanlığına seçilirken, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ise birlik encümen üyesi oldu.

melek-mizrak-subasi-encumen-uye-secildi1.jpg

Melek Mızrak Subaşı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Bilecik'i her platformda başarıyla temsil etmek için gayret gösterdiğini ifade ederek, "Marmara Belediyeler Birliği 2024 Yılı 1'nci Meclis Toplantısında gerçekleştirilen seçimlerde Marmara Belediyeler Birliği Başkanı seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Marmara Belediyeler Birliğimizdeki tüm belediye başkanları arasından, CHP’li başkanlar olarak çoğunluğu elde ettiğimiz Encümen üyelerinden biri olarak yönetime girmenin haklı gururunu halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyor, oylarıyla destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bilecik Belediye Başkanı olarak şehrimizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

melek-mizrak-subasi-encumen-uye-secildi2.jpg

Daha yaşanabilir bir Marmara ve daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Ev sahiplikleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

melek-mizrak-subasi-encumen-uye-secildi3.jpg

Bu haber toplam 319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum