Melek Mızrak Subaşı hakkında vahim iddia!

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Melek Mızrak Subaşı’nın Bilecik Belediye Başkan Vekilliği dönemine ait olduğunu iddia ettiği bazı belgeleri göstererek vahim iddialarda bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Melek Mızrak Subaşı’nın Bilecik Belediye Başkan Vekilliği dönemine ait olduğunu iddia ettiği bazı belgeleri göstererek vahim iddialarda bulundu.

Osman Gökçek, Beyaz TV’de yayınlanan Sürmanşet programında yaptığı açıklamada, Melek Mızrak Subaşı’nın adrese teslim ihaleler gerçekleştirdiğini ifade etti. Aynı şirketten birbirinden çeşitli işlerin temin edildiğini ifade eden Osman Gökçek, bahse konu iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunulacağının bilgisini paylaştı. Melek Mızrak Subaşı ile ilgili ortaya attığı iddiaların CHP’li belediyelerin gerçek yüzü olduğunu dile getiren Gökçek, şunları kaydetti:

“Bilecik Belediyesi’nin tüm işlerini yapan bir şirket var. Bu şirketten davlumbaz havalandırma almışlar, bu şirketten otogar bakımı yapmışlar, sandalye masa almışlar, para sayma makinası almışlar. Hatta bu şirketten zımpara boya taşlama işleri yapılmış, spor aletlerinin bakım onarımını da yapmışlar aynı şirketten, deri kartlık ve karton çanta almışlar.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR”

Şimdi buradan sormak istiyorum; Melek Mızrak Subaşı Bilecik’te başka şirket bulamadınız mı? Sende mi Ekrem İmamoğlu abini takip eder oldun. Sizler CHP olarak milletin maalesef size verdiği yetkiyi bu şekilde kullanan insanlarsınız. Bir şirketten 20 farklı dalda malzeme alınması mümkün mü? Bu işleri kime peşkeş çektiniz sorusu akıllara gelmeyecek mi? Ben sizi Bileciklilere ihanet etmiş olarak görüyorum. Bilecik’ten izleyen vatandaşlarımız görsün işte CHP budur. Bir şirket üstünden 20 tane ayrı mal getiriyorlar. Bu şirket ne kadar kabiliyetli, ne kadar kabiliyetli insanlar bulmuşsunuz. CHP’nin gerçek yüzü budur. CHP’li belediyelerde en büyük endişeyi taşıyanlar mevcut belediye başkanlarıdır. Bir değişiklik olması durumunda işte bu tür pislikler ortaya çıkıyor, bunlar çok net ortadadır. Bunların hesabını mutlaka adalet önünde vereceğine inanıyorum, bunlarla ilgili suç duyurusunda bulunacaklar.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum