Melek Mızrak Subaşı projelerini açıkladı

Melek Mızrak Subaşı projelerini açıkladı

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, 2024 Yerel Seçimleri öncesi projelerini açıkladı.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, 2024 Yerel Seçimleri öncesi projelerini açıkladı.

Melek Mızrak Subaşı'nın proje tanıtım toplantısı bugün saat 17:30'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Melek Mızrak Subaşı'nın proje tanıtım toplantısına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Osmaniye Milletvekili Asu Kaya Gedik de katıldı.

melek-mizrak-subasi1.jpg

Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, İl Başkanı Ali Özdemir, Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in açılış konuşmalarının ardından sahneye Melek Mızrak Subaşı geldi. Melek Mızrak Subaşı, proje tanıtımına geçmeden önce yaptığı konuşmada, sosyal ve insan odaklı projeler ile her zaman vatandaşların yanında yer almaya devam edeceklerini ifade etti. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'in kendisi için hayatının ta kendisi olduğunu dile getirirken, şunları kaydetti:

melek-mizrak-subasi2.jpg

"Ben, Bilecik’in sokaklarında koşup oyunlar oynayan bir çocuk olarak büyüdüm. Bu topraklarda gençlik yıllarımı geçirdim, eğitim aldım ve meslek sahibi oldum. Burası, benim evim. Bu şehri her yönüyle tanıyan biri olarak, sokaklarından insanlarına, her köşesini içselleştirdim. Burada yaşayan çocukların, gençlerin, anne babaların beklentilerini ve umutlarını içtenlikle anlıyorum. Kendimi bildim bileli bu şehirde yaşadım. Yalnızca lisans ve yüksek lisans öğrenimim için kısa bir süre Bilecik'ten ayrı kalsam da eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra mesleğimi yine bu güzel şehirde icra ettim.

melek-mizrak-subasi3.jpg

Bilecik öyle bir şehir ki dışardan baktığınızda farklı, içeriden baktığınızda bambaşka bir şehir olarak karşımıza çıkar. Bilecik öyle güzel bir şehir ki asırlar boyunca her medeniyetten, her bölgeden farklı insanlara yuva olmuş ve olmaya da devam ediyor. Bugün Bilecik şehrine baktığımızda sadece ülkemizden değil belki de dünyanın dört bir yanından şehrimize gelmiş ve burada yaşamayı tercih etmiş insanların olduğunu görebiliyoruz. Bilecik çok güzel bir mozaik ve ben de bu mozaiğin bir parçası olmaktan, bu mozaiğe renk veren bir çok güzel ışıktan birisi olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum.

Günümüzde, kimle konuşsak, nereye gitsek, ekonomi sorunu karşımıza çıkıyor. İşte bu sorunları görmek, duymak ve hissetmek zorundayız. Gençlerimizin hayalleri olmadan, umutları tükenmeden bir gelecek inşa etmek mümkün değil. Emeklilerimizin hak ettikleri değeri görmesi için mücadele etmek zorundayız. Çocuklarımızın okullarına aç gittikleri bu zorlu ekonomik koşullarda, halkımızın yanında olmak, insan odaklı bir belediyecilik için tüm imkanlarımızı seferber etmek inanın her şeyden önce gelmektedir.

melek-mizrak-subasi4.jpg

Emeklilerimiz bizim için çok kıymetlidir. Yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş büyüklerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, onların hak ettiği değeri görmesini sağlamak için çalışacağız. Emeklilere yönelik ekonomik destek programlarımızı artırarak devam ettireceğiz.

Beslenme çantası projemizle ve kırtasiye malzemeleri desteğimizle çocuklarımızın yanında olduk. Onların yatağa aç girmemeleri, eğitimlerine devam etmeleri ve geleceğimizi bilimin ışığında şekillendirmeleri için belediyemizin ne kadar imkanı varsa çocuklarımız için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Üniversite öğrencilerimize sunduğumuz burs programını genişleterek devam edeceğiz. Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve her gencin eğitimine erişimi olmalıdır. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak, geleceğe daha umutla bakmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Bu ve bunun gibi birçok sosyal ve insan odaklı projemizi sürdürmeye ve kapasitelerini artırarak ihtiyacı olan her vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Melek Mızrak Subaşı daha sonra belediye başkanvekilliği dönemindeyken hayata geçirilen çalışmaları anımsatarak başlattıkları çalışmaların yeniden göreve gelmesi halinde artırılarak devam edeceğini ifade etti.

Melek Mızrak Subaşı'nın öne çıkan projeleri şu şekilde:

proje.jpg

proje1.jpg

proje2.jpg

proje3.jpg

proje4.jpg

-Emekliye ekonomik destek programı

-Aşevi projesi

-Taziye evi projesi

-Her mahalleye çocuk sosyal tesisi

-Her mahalleye sosyal yaşam merkezi

-Kitap kafe sayısının artırılması

-Engellilere uygun yaşanılabilir kent sözü

-Yeşil dostu kent parklar

-Atatürk Ormanı mesire ve yürüyüş alanının düzenlenmesi

-Belediye kapalı düğün ve çok amaçlı salonları

-Kapalı pazar ve semt pazarlarının düzenlenmesi

-Bağımsız yerel içme suyu kaynaklarımızın hayata geçirilmesi

-Trafik sorununun çözülmesi ve ulaşımın iyileştirilmesi

-Alternatif yol projesi

-Tır parkı projesi

-5 yılda 500 sosyal konut projesi

-Pelitözü Göleti amfi projesi

-Gençlik sokağı projesi

-Yayalaştırma projesi

-Yaşam merkezi projesi

-Cumhuriyet meydanı projesi

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum