Melek Mızrak Subaşı’ndan anlamlı ziyaret

Melek Mızrak Subaşı’ndan anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Sevgililer Gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Sevgililer Gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren minik Kader’in buluşma isteğini kırmayan Başkan A. Melek Mızrak Subaşı, 14 Şubat’ı minik Kader’e ayırarak hastanede ziyaret etti.

melek-mizrak-subasindan-anlamli-ziyaret-1.jpg

Kendisiyle vakit geçiren ve sohbet eden Melek Mızrak Subaşı, Kader’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hem Kader’e hem de aileye moral oldu.

Başkan A. Melek Mızrak Subaşı’yla buluşma hayali gerçek olan Kader, ziyaretinden dolayı kendi elleriyle yaptığı bilekliği Başkan A. Melek Mızrak Subaşı’na hediye etti.

melek-mizrak-subasindan-anlamli-ziyaret-2.jpg

Aldığı hediye için teşekkürlerini ileten ve Kader ile yakından ilgilenen Melek Mızrak Subaşı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Hastanede tedavisi devam eden dünyalar güzeli Kader kızımızın buluşma isteğine, her şeyden önce bir anne olarak asla kayıtsız kalamazdım. Ayrıca Kader’le Sevgililer Gününde buluşmamız daha da anlamlı oldu. Sen çok güçlü bir kızsın Kader, iyileşip oradan çıktığında seninle nice güzel oyunlar oynayıp nice güzel şarkıları birlikte söyleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

melek-mizrak-subasindan-anlamli-ziyaret.jpg

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.