Memleket Partisi Edebali Stadını gündeme taşıdı

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik köprülü kavşak bağlantı yolu ve Yenişehir yolu çalışmalarında yaşanan aksaklıkları gündeme taşıdıktan sonra şimdi de yapım çalışmaları duran Edebali Stadyumu’nu gündeme taşıdı.

İl Başkanı Hüseyin Korkman, Edebali Stadyumu önünde yaptığı açıklamada, Bilecik milletvekilleri başta olmak üzere tüm siyasi parti il başkanlarını ilimizin sorunları ile ilgilenmeye davetti. Edebali Stadyumu’nda duran çalışmaların Yenişehir yolundan sonra Bilecik’e yeni bir ayıp olmaması gerektiğini ifade eden Korkman, şunları kaydetti:
“Memleket Partisi olarak bir yaramıza daha parmak basıyoruz. Geçenlerde Yenişehir yolu ile ilgili bir açıklamada bulunmuştum şimdi ise Bilecik Stadyumundayız. Yıktılar ama yapmadılar. Çünkü öngörüleri yok, ne zaman ve nasıl yapılacağını bilmiyorlar. Çalışma yok, ne zaman bitecek belli değil. Sayın vekiller uyumayın Bilecik’in sorunlarına sahip çıkın. Diğer siyasi partilerin il başkanlarına da sesleniyorum kayıkçı kavgası yapmayın Bilecik’in sorunlarına sahip çıkın. Bilecik Stadı yapılmalıdır. Bilecik’in ayıbı olarak kalmasın. Biz Memleket Partisi olarak sorunları biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Bize bırakırsanız sorunları çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

memleket-partisi-edebali-stadini-gundeme-tasidi-1.jpg

memleket-partisi-edebali-stadini-gundeme-tasidi-3.jpg

İzlenme: 2482
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar