Memleket Partisi İddialı

Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Hüseyin Korkman, katıldığı Basın Masası programında iddialı açıklamalarda bulundu. Bilecik’te 1’inci parti olacaklarını söyleyen Hüseyin Korkman, Muharrem İnce’nin ise Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade etti.

Memleket Partisi’nin baraj sorunu olmadığını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci tura kalarak en iddialı adayın Muharrem İnce olacağını kaydeden Hüseyin Korkman, “Bu ittifakları yarıp geçeceğiz.” dedi.

Hüseyin Korkman, Bilecik’in bugüne dek hakettiği hizmetleri alamadığını ve milletvekillerinin hep yetersiz kaldıklarını dile getirdi. Vatandaşların hem iktidardan hem de muhalefetten sıkıldığını söyleyen Korkman, “Biz bu iktidarı da bu muhalefeti de göndereceğiz. İnsanlar artık bu iktidardan da bu muhalefetten de usandı. İktidar başarısız, muhalefette başarısız. Muhalefet olmak demek hiçbir şey yapmamak anlamına gelmiyor.” diye konuştu.

memleket-partisi-iddiali.jpeg

Mücahid Erdal’ın moderatörlüğünde, Ahmet Meşe ve Mehmet Erdem'in gündeme dair sorularını yanıtlayan Memleket Partisi Milletvekili Adayı Hüseyin Korkman’ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

“Baraj sorunumuz yok. Bu ittifakları yarıp geçeceğiz. Bilecik’te 1’inci parti olacağımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımız ekonomiden dertli, değişim istiyor. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak. Biz 21 yıllık AK Parti iktidarının gitmesini istiyoruz. Bu muhalefetinde gitmesini istiyoruz. Menfaat ittifakları ile bu ülkenin yönetilemeyeceğini biliyoruz.

Milletvekili olduğum takdirde ilk işimiz Bilecik’in kentleşme problemini çözmek olacak. Belediye başkanlığı aday adaylığı dönemimde hazırladığım projeleri hayata geçirmek istiyorum. Bilecik’in turizm potansiyeli çok yüksek bu potansiyeli kullanmak istiyoruz. Sanayimiz önemli özellikle mermer alanında stratejik bir il olmamız gerekiyor. Bu memlekete değer katmak, örnek bir vekil olmak istiyorum. Mevcut milletvekillerimizin durumu iyi örnekler değiller.

memleket-partisi-iddiali-001.jpeg

Muharrem İnce bu memleket için kafa yoran, bilime inanan birisi. Adaylarda biri kibirli, kutuplaştırıcı ve bilime inanmayan diğeri ise Konya’yı devlet sanan adaylar. Bu adaylar tapusunu dahi satamıyorlar nasıl ülke yönetecekler. Biz her zaman akıl, ahlak ve adalet diyoruz. Depremi ciddiye almayan, bilime inanmayan, tarımı ve üretimi yok sayan bu anlayışın gitmesini istiyoruz. 21 yıldır bu iktidara karşı kazanamayan muhalefetin de gitmesini işitiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Hüseyin Korkman'ın konuk olduğu Basın Masası'nın ayrıntılarını www.bilecikhaber.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum