Memleket Partisi’nden Bilecik çıkarması

Memleket Partisi’nden Bilecik çıkarması

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy, temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy, temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Bilecik’e çıkarma yapan Memleket Partisi heyeti ilk olarak Gölpark Çınarbahçe’de basın mensupları ile bir araya geldi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, basın mensuplarıyla gerçekleşen buluşmada yaptığı açıklamada, “Ne cumhur ne millet tek yol memleket” ifadesini kullandı.

memleket-partisinden-bilecik-cikarmasi1.jpg

Memleket Partisi’nin iktidar olmak için yola çıktığını belirten Mehmet Ali Çelebi partilerinin kuruluş felsefesini ve ilkelerini sıraladı. Hem AK Parti’de hem de CHP’de tek adam rejiminin hüküm sürdüğünü dile getiren Mehmet Ali Çelebi, parti içi demokrasinin partilerinin vazgeçilmez ilkelerinden olduğunu anımsattı.

AK Parti iktidarından ve muhalefetten memnun olmadıklarını dile getiren Çelebi, “20 yıllık AK Parti iktidarından da muhalefetten de memnun değiliz. Bu sebepten ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket diyoruz.” diye konuştu.

Daha Memleket Partisi Bilecik İl Başkanlığında partililer ile bir araya gelen heyet, çarşı esnafını ziyaret etti. Şeyh Edebali Türbesi’nde dua eden genel başkan yardımcıları Ziraat Odası’nı ziyaret ettikten sonra Bilecik Merkez’den ayrıldı.

Memleket Partisi heyeti Bilecik programı çerçevesinde Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde temaslarda bulunacak.

memleket-partisinden-bilecik-cikarmasi2.jpg

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.