Memleket Partisi’nden iktidara çağrı!

Memleket Partisi’nden iktidara çağrı!

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarına çağrıda bulundu.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarına çağrıda bulundu. Hüseyin Korkman, yaptığı açıklamada, “Sağlık çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını verin. Bu sizin görevinizdir. Görevinizi yerine getirin.” ifadelerini kullandı.

AK Parti iktidarının sağlık çalışanlarının sorunlarını anlamadığını ifade eden Hüseyin Korkman, şunları kaydetti:

“Memleket Partisi olarak 14 Mart’ı tıp emekçilerinin dayanışma günü, Tıp Haftası’nı da tıp emekçilerinin ve halkımızın sağlık haklarının ele alındığı, mesleki dayanışmanın güçlendirildiği, toplumsal barışın savunulduğu, sağlık hakkının gelişmesine yönelik çabaların da gündeme taşındığı bir hafta olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Sağlığımız için, en azından çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatı için, geleceğimiz için bu ülkenin sağlık çalışanlarımıza tüm halkımızlı birlikte destek olmamız gerektiğini söylüyoruz.

Bu gün görüyoruz ki ülkemizi yöneten iktidar tüm sağlık çalışanlarının dertlerini anlamıyor. Nice emek ve fedakarlıklar la hizmet etmeye çalışan tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı paragöz olarak nitelendiriyor. Bu tam bir aymazlıktır. Ülkemizde ve dünyada yaşanan Covit-19 salgınında nasıl fedakar doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız olduğunu hep birlikte gördük. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Günümüzün iktidarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü anlamamaktır.

“Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhî şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasî teşekküllerin en birinci ödevidir. 1937 siyasilerin görevini hatırlatmıştır. “Beni Türk hekimlerine emanet edin.” Sözleri ile de doktorlarımıza olan sonsuz güvenini ortaya koymuştur.

Ancak mevcut iktidar doktorlarımıza güvenmek yerine kapıyı göstermektedir. Böyle bir söylem bizce akıl tutulmasıdır. Mevcut iktidara sözümüz şudur. Bu söylemlerden derhal vaz geçin, tüm sağlık çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını verin. Halkımızın sağlığını koruyun. Bu sizin görevinizdir. Görevinizi yerine getirin.

Son söz olarak tüm sağlık çalışanlarımızın ve doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz. Sağlıklı bir toplum yaratma yolunda başarılar diliyoruz.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum