MERAL AKŞENER SÖĞÜT’TEN START VERDİ

MERAL AKŞENER SÖĞÜT’TEN START VERDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerinin startını Söğüt’ten verdi. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Meral Akşener ilk olarak Pazaryeri ilçesinde partisinin belediye başkan adayıyla beraber esnafları ziyaret etti. Ardından Söğüt’e geçen Meral Akşener, Ertuğrulgazi Türbesi’ni ziyaret ederek Alp kıyafetli askerlerin nöbet değişimini izledi. 

İYİ Partili Söğüt Belediyesi’nce tamamlanan projelerin açılışını da gerçekleştiren Akşener, ilçe merkezinde miting yaptı. Yerel seçimlerin startını veren ve ilk mitingini Söğüt’te yapan Akşener, Halil Aydoğdu’ya kefil olduğunu belirterek destek istedi. 

meral-aksener-sogutten-start-verdi2.jpg

31 Mart yerel seçimlerinden sonra ülkemizde 4 yıl seçim yapılmayacağına vurgu yapan Akşener, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin beka sorunu varsa onu buralarda aramak gerekir. 2 kişinin koltuk bekası için bir şey diyemem. Bakın 4 yıl bir daha seçim yok. Seçiminizi iyi yapın. Halil Aydoğdu tanıdığınız bir isim ben kendisine kefilim. Onu seçmenizi rica ediyorum. Ama iki koltuk sorunu var. Sayın Cumhurbaşkanı rahat 2023’e kadar seçim yok. Sayın Bahçeli’de zaten oturduğu yerde oturuyor. Siz bir karar vereceksiniz. Hizmetle, hırsızlık arasında, yalan ile doğru arasında bir karar vereceksiniz. Zamanında siyasetçilerin yakasına yapışırdınız. Elinizde tek bir fırsat var onu değerlendirin” ifadelerini kullandı. 

Meral Akşener, Söğüt programının ardından Bilecik'e hareket edecek. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5757 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum