MERKEZ İLÇE BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MERKEZ İLÇE BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu'nun istifası ve İYİ Parti'ye geçmesi ile ilgili yazılı basın açıklaması gönderdi.

Özkan, Ülkücülerin feyzini Türk İslam ruhundan alan,kapı kapı siyasi gezintiye çıkmaktansa paşa paşa ölmeyi göze alacak inanmış dava adamları olduğunu belirterek Ülkücüler aç kalıp muhtaç düşse de,yine namerde el açmayıp ,bu davadan dönmeyeceğini, bu emanete leke sürdürmeyeceğini dile getirdi.  

Özkan yaptığı açıklamada, "Milliyetçi ülkücü hareket kurulduğu günden bu güne içeriden ve dışarıdan birçok ihanetle mücadele etmiş, hiç bir zamanda yıkılmamıştır.Bu hareket üzerinde hesap yapanlar,bu hareketin hesapsızlarını hesaba katmadıkları için oyunlarında başarısız olmuşlardır.

 Milliyetçi ülkücü hareket güçlü temeller  üzerine kurulmuş ve bu davayı yok etmeye kimsenin gücü yetmemiştir.Ülkücülerin temiz ve saf duygularını kullanarak geldikleri makamları kendi çıkar ve menfaatleri için üç beş akçeye peşkeş çekenler siyasetin tozlu raflarında kaybolmaya mahkumdurlar. Ülkücüler feyzini Türk İslam ruhundan alan,kapı kapı siyasi gezintiye çıkmaktansa paşa paşa ölmeyi göze alacak inanmış dava adamlarıdır.Ülkücüler aç kalıp muhtaç düşse de,yine namerde el açmaz,bu davadan dönmez,bu emanete leke sürdürmez.

 Bu dava bugünlere kolay gelmedi.Ruhi Kılıçkıran abimizden Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimize kadar ülkücüler  canlarıyla bedel ödemiştir.Böyle büyük ve kutsal bir davayı küçük düşürmeye çalışmak siyasi aymazlıktan öteye geçemez.Sözlerime son verirken Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in şu sözlerini hatırlatmakta fayda var.

"Ülkücü MHP'de olur

Ülkücülüğün nişanesi hem ocaklı hem de MHP'li Türk Milliyetçisi olmaktır.." dedi.

Bu haber toplam 4683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum