‘MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY DEĞİLİM’

‘MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY DEĞİLİM’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, “23 Eylül’de yapılacak merkez ilçe kongresinde başkanlığına aday olmayacağım.”

AK Parti’nin önemli isimlerinden Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, 23 Eylül’de gerçekleştirilecek merkez ilçe kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. 

İki dönem merkez ilçe, bir dönem il genel meclis başkanlığı yapan ve halen il genel meclis üyeliği görevini yürüten Serkan Yıldırım, bayrağı devralacak yeni dava arkadaşlarına başarılar diledi. Hem merkez ilçe başkanlığında hem de il genel meclisinde gösterdiği yüksek performans ve çalışkanlığıyla kamuoyunda ‘Atom karınca’ olarak anılan Serkan Yıldırım, AK Parti’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini ifade etti.  

Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dava yolunda yürümeye devam edeceğim. AK Parti bayrağını daha yukarılara taşımak adına üzerime düşeni yapmaktan bugüne kadar olduğu gibi hiçbir zaman geri durmayacağım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Görevi devralacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum