MERKEZ İLÇE'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

MERKEZ İLÇE'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Nail Öztürk Merkez İlçe’nin yeni başkanı seçildi.

30 Eylül Cumartesi günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, eski il başkanları, ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

MUHALEFET PARTİLERİNDEN KONGREYE KATILIM

Kongreye, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ve BBP İl Başkanı Murat Önal’da katılım sağladı. Bu tablo, Bilecik siyasetinden güzel bir kare olarak kayıtlara geçti.

1-388.jpg

GENEL MERKEZ’DEN KATILIM OLMADI

Kongre öncesi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın kongreye katılacağı duyuruldu ancak Bakan Demircan’ın programında beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Bakan Demircan, seçim bölgesi Samsun’daki şehit cenazesine katılacağı için Bilecik programı iptal edildi. Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın kongreye bulunacağı bildirildi fakat onun da programı iptal olunca genel merkez bazında katılım sağlanamadı. Kongrenin başlamasında birkaç dakika sonra AK Parti Düzce Milletvekili Bilecik Koordinatörü Ayşe Keşir kongreye katıldı.

SERKAN BAŞKAN DUYGULANDI

AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi, kongrede aday olmayan Serkan Yıldırım’ın çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Ardından kürsüye gelen Serkan Yıldırım çalışma arkadaşları ve partilileri ile helalleşti. Yıldırım’ın duygulandığı gözlemlendi.

2-384.jpg

KONUŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Serkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Sırasıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Milletvekili Halil Eldemir ve Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir partililere seslendi.

Konuşmaların ardından yeni yönetim tanıtıldı. Daha sonra oy verme işlemi gerçekleştirildi. Tek aday olan Nail Öztürk ve ekibi, AK Parti Merkez İlçe’nin yeni kadrolarını oluşturdu.

3-289.jpg

Nail Öztürk başkanlığında kurulan yeni yönetimde; Hasan Kapukaya, Vedagün Sancar, İkbal Uçgun, Aytaç Tunga, Samet Çim, Erol Fındık, Burak Burulday, Ahmet Hüsrev Tatlı, Çetin Kaya, Kadir Çolak, Osman Topçu, İsmail Erson, Maksude Kayhan, Altan Artun, Mahmut Emir Kaya, Derya Atalay, Melek Dursun, Samet Yılmaz, İsmail Uysal yer aldı. 

4-100.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum