MESUT ÇETİN, CHP’Yİ TOPA TUTTU!

MESUT ÇETİN, CHP’Yİ TOPA TUTTU!

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Örgütü’nün bilboardlara verdiği reklam üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

Mesut Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Bozüyük Belediyesi’nce su ücretlerine yapılan indirime CHP grubunun karşı çıktığını belirterek, “2015 yılında yapılan su zammına kabul oyu verip, 19.11.2018 tarihinde yapılan su indirimine red oyu veren grubun bilboardlarda bu konuyu gündem malzemesi yapması manidardır” ifadelerini kullandı.

Bozüyüklülerin çevre il ve ilçelere göre suyu yüzde 50 daha ucuz kullandığını kaydeden Mesut Çetin, “Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bu ayak oyunlarına, bilgi kirliliğine ve algı operasyonlarına pabuç bırakmayacak, kendi açıklamalarıyla çelişen bu muhalefet partisine 31 Mart 2019 seçimlerinde gereken dersi verecektir. Bundan sonra da her konuda Bozüyük kazanmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

26.11.2018 tarihinde ilçe billboardlarımızda asılmış ana muhalefet partisi Chp İlçe Örgütü’ne ait bir tasarım yer almaktadır. Su ücretlerine ilişkin yapılmış bu yanlı çalışma, halka hizmetle derdi olmayanların neyi eleştirdiklerini de bilmediklerinin alenen ispatıdır.

Bu nedenle su zammı ve indirim süreci hakkında siz değerli vatandaşlarımızı aydınlatmak üzere bu açıklamayı yapma gereksinimi duyulmuştur.

Bozüyük Belediyemiz tarafından gereklilik üzerine su ücretlerine 5 yılda toplam %30 zam uygulamıştır. Bu bilgi doğrudur.

Bu gerekliliklerin paylaşıldığı süreçte 2015 yılında Belediye Meclisine sunulan su zammı teklifine CHP grubu ‘Kabul’ oyu vermiştir. Yine Belediyemizce 19.11.2018 tarihinde ülkemiz ekonomik koşulları göz önünde bulundurularak vatandaşımızın lehine yapılan %11'lik su indirimine CHP grubu ''Red'' oyu vermiş, ancak su indirimi oy çokluğu ile kabul edilmiştir. Bu indirimden sonra vatandaşımızın bütçesine yansıyan zam oranı 5 yılda toplam %19 dur. Yani yıllık %4’e denk gelmektedir.

Şimdi 2015 yılında yapılan su zammına kabul oyu verip, 19.11.2018 yılında yapılan su indirimine red oyu veren grubun bilboardlarda bu konuyu gündem malzemesi yapması manidardır. Kendi engellemelerine rağmen mümkün kılınan indirim karşısında mahcubiyet yaşamalarını tabi ki beklemiyoruz. Ama böyle bir açıklama ile ayıplarını itiraf etmelerini de açıkçası beklemiyorduk.

Üstelik çevre il ve ilçelerden  %50 daha ucuza su kullanmayı başarabilen bir ilçe olarak  bu billboardlar muhalefetin eleştiri çaresizliğini de ortaya koymaktadır. Çünkü Bozüyük her konuda bir atılım ve gelişim içinde. Hizmet kazandıran bir belediyeyi olsa olsa kendi engellemeleri, kendi karşı koymaları üzerinden eleştirebileceklerini anlamışlar. Ki o da olmadı. Çünkü ana muhalefet partisi meclis üyelerince yapılan bu engellemeye rağmen %11 lik indirim,  oy çokluğuyla halkımıza kazandırılmış oldu.

Yani halka sunulacak indirim hizmetini, aile bütçesine kazandırdığımız bu hizmeti de engellemeye güçleri yetmedi.

Şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Yılbaşından itibaren suyun tonu 1 tl'dir. Çevre İl ve İlçelerimize baktığımızda Örneğin Chp nin yönettiği Eskişehir'de içilmeyen suyun ton fiyatı 2,03 tl, Kütahya'da 2,03tl, yine Chp nin yönettiği Gölpazarı’nda ise 2.40 tl'dir. Diğer taraftan Chp yönetimini elinde koca bir köye dönüştürülmüş İzmir den hiç bahsetmiyorum. Görüldüğü gibi Bozüyük, suyu çevre il ve ilçe sakinlerine göre %50 daha ucuz kullanmaktadır. Tekrar ediyorum Bozüyük, suyu çevre il ve ilçe sakinlerine göre %50 daha ucuz kullanmaktadır.

Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bu ayak oyunlarına, bilgi kirliliğine ve algı operasyonlarına pabuç bırakmayacak, kendi açıklamalarıyla çelişen bu muhalefet partisine 31 Mart 2019 seçimlerinde gereken dersi verecektir. Bundan sonra da her konuda Bozüyük kazanmaya devam edecektir.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum