Metal Emekçileri Zam Anlaşmasını Coşkuyla Kutladı

Metal Emekçileri Zam Anlaşmasını Coşkuyla Kutladı

Bozüyük Türk Metal Sendikası üyeleri, sendikanın önünde düzenledikleri toplu buluşma ile yeni zam anlaşmasını coşkuyla kutladı.

Bozüyük Türk Metal Sendikası üyeleri, sendikanın önünde düzenledikleri toplu buluşma ile yeni zam anlaşmasını coşkuyla kutladı. Cumhuriyetin 100. yılında yapılan zam anlaşması, emekçiler arasında sevinç ve coşkuyla karşılandı.

metal-emekcileri-zam-anlasmasini-coskuyla-kutladi.jpg

Türk Metal Sendikası Eskişehir 1 Nolu Şubesi'ne bağlı Bozüyük bölgesinde görev yapan Demirdöküm emekçileri, yapılan sözleşme kapsamında ilk 6 ay için ortalama %98, ilk yıl için ise ortalama %157.40 oranında zam alacak. Bu başarıyı coşkuyla kutlayan metal emekçileri, sendika binası önünde bir araya gelerek sevinçlerini paylaştı.

metal-emekcileri-zam-anlasmasini-coskuyla-kutladi2.jpg

Metal Emekçileri, zam anlaşmasının sonuçlanmasında büyük rol oynayan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'a ve Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Orhan Demir'e teşekkürlerini çiçek vererek ifade etti. Sözleşme sürecinde gösterdikleri dayanışma ve direniş ruhuyla dikkat çeken Türk Metal üyeleri, birlikte elde ettikleri başarıyı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

metal-emekcileri-zam-anlasmasini-coskuyla-kutladi3.jpg

metal-emekcileri-zam-anlasmasini-coskuyla-kutladi4.jpg

metal-emekcileri-zam-anlasmasini-coskuyla-kutladies.jpg

Bu haber toplam 2294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum