Metin Yaşar’dan Serkan Yıldırım’a cevap!

Metin Yaşar’dan Serkan Yıldırım’a cevap!

CHP Bilecik İl Başkanı M. Metin Yaşar, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na yönelik açıklamalarına cevap verdi.

CHP Bilecik İl Başkanı M. Metin Yaşar, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na yönelik açıklamalarına cevap verdi.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ile Vedat Kazıcı basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. İl Başkanı Metin Yaşar, burada yaptığı açıklamada, ülke ve Bilecik gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na yönelik açıklamalarına cevap veren Metin Yaşar, “Eleştirebilirsiniz ama tehdit edemezsiniz” dedi.

SERKAN YILDIRIM’A CEVAP VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum programında gerçekleşen saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Metin Yaşar daha sonra AK Parti ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a yönelik açıklamalarda bulundu. Metin Yaşar, AK Parti’nin milletin gerçek gündemini değiştirmeye çalıştığını ve Serkan Yıldırım’ın üslubunun kabul edilebilir olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“AK PARTİ İL BAŞKANI GİBİ ÇALIŞIYORLAR”

“Sahada çok güzel bir sinerji ile karşılaşıyoruz insanlar artık değişim istiyor. İnsanlarımız yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısı ile bu iktidardan umutlarını kesti. Biz eşit şartlarda bir seçime gitmiyoruz. AK Parti tüm kurumları yandaş kurum haline getirdi. Kaymakamlar ve valiler AK Parti il başkanı gibi çalışıyor. Bu tip durumlar hepimizi derinden üzmektedir. Devletin valileri olmalarını istiyoruz.

“İFTİRA ATMAKTA ÇOK MAHİRLER”

AK Parti il başkanı kalkmış belediye başkanımızı tehdit ediyor. Eleştirebilirsiniz ama tehdit edemezsiniz. Hakaret edemezsiniz ki bu kişi bir bayan. İftira atmakta çok mahirler. Gündem saptırmaya çalışıyorlar, hayat pahalılığının konuşulmasının önüne geçmeye çalışıyorlar. Bizim ücretini ödeyerek kullandığımız sepetli araç üzerinden çamur atmaya çalışıyorlar. Kendileri yıllardır bu ülkenin kaynaklarını yağmaladılar hepsi zengin oldular. Kamuoyu bunları biliyor.

Herkes değişim istiyor ve 14 Mayıs’ta ilk turda Kemal Kılıçdaroğlu seçilecektir. İki vekil çıkarmak için canla başla mücadele veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

metin-yasar1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum