Mezunlar hem güldürdü hem düşündürdü

Mezunlar hem güldürdü hem düşündürdü

2024-2025 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde öğrencilerin açtığı yaratıcı pankartlar hem güldürdü hem düşündürdü.

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-2.jpg

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-10.jpg

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-7.jpg

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-4.jpg

2024-2025 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde öğrencilerin açtığı yaratıcı pankartlar hem güldürdü hem düşündürdü.

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-5.jpg

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, öğrencilerin kortej yürüyüşü sırasında açtığı dikkat çekici pankartlarla renkli görüntülere sahne oldu.

Kortej yürüyüşü sırasında açılan pankartlar arasında mizahi yazıların yanı sıra, toplumu ilgilendiren mesajlar da yer aldı.

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-1.jpg

Öğrencilerinin pankartlarında ki, “Ne bileyim sen dezavantajlı konumdayım deyince ben de sosyal hizmet okudum” ve “Ölçülecek başka tansiyon kalmadıysa biz artık mezun oluyoruz” yazılı pankartları, yüzlerde tebessüm bırakarak beğeni topladı.

Törene katılan akademisyenler ve aileler yaratıcı pankartlar karşısında gülümsemekten kendini alamadı.

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-8.jpg

mezunlar-hem-dusundurdu-hem-guldurdu-6.jpg

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.