MHP Adayı İbrahim Bağ; “2 partiden 1’i biz olacağız”

MHP Bilecik Milletvekili Adayı İbrahim Bağ, Basın Masası’nın konuğu oldu.

Mücahid Erdal’ın moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Meşe ve Mehmet Erdem’in sorularını yanıtlayan İbrahim Bağ, iddialı açıklamalarda bulundu.

Bilecik’ten seçilecek 2 partiden 1’inin MHP’den olacağına inandıklarını söyleyen İbrahim Bağ, “14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında hep birlikte göreceğiz. Bilecik’te 2 partiden 1’i biz olacağız. Çok net.” çıkışıyla dikkat çekti.

“ÇOK İYİ GİDİYORUZ”

Seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini anlatan ve vatandaşların kendilerine olan ilgisinin her geçen gün arttığını dile getiren İbrahim Bağ, Bilecik’teki MHP seçmeninin yeniden kenetlendiğini söyledi. Seçmenden aldıkları karşılığın çok memnun edici olduğunu aktaran İbrahim Bağ, “Çok çalışıyoruz ve çok iyi gidiyoruz. Seçmen bize güveniyor ve çok güzel karşılıklar alıyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında güzel bir çalışma yürütüyoruz. 1 oy Erdoğan’a 1 oy MHP’ye diyoruz” diye konuştu.

“BİZİM AÇIMIZDAN FLU GÖRÜNÜYOR”

HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı’nda yer alması ve İYİ Parti ile ilgili sorular üzerine değerlendirmelerde bulunan İbrahim Bağ, şöyle konuştu:

“HÜDA-PAR bizleri rahatsız eden bir konumda değil. Bizler parti disiplinimiz gereği genel merkezimizin karalarını uygularız, yorum yapmayız. HÜDA-PAR’ın art niyet taşıdığını düşünmüyoruz.

İYİ Parti’nin adayının tanınmadığını düşünüyorum. Kendisi siyaseti meslek haline getirmiş bir isim. Bizim açımızdan flu görünüyor. Geçmiş dönemlerde partimizde çeşitli görevleri olmuş ve partimizin kendisine sahip çıkmasına rağmen parti değiştirdi.”

“YANILIYORLAR AMA NAMIMIZ YÜRÜSÜN”

İbrahim Bağ, programın devamında kendisinin en çok para harcayan aday olduğuna dair bir algının oluştuğuna dair soruya ise “Yanılıyorlar ama namımız yürüsün” şeklinde cevap verdi. Çok para harcamadığını, partisinin tüm kademeleriyle birlikte çok koordineli biçimde çalıştıklarını ifade eden İbrahim Bağ, “Bizim bu organize çalışmalarımızın çok para harcanarak yapıldığını sanıyorlar ama öyle değil. Bizim tüm teşkilatlarımız sahada ve herkes elini taşın altına sokmuş durumda. Bu durum para kökenli değil.” dedi.

“BİLECİK’İN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Milletvekili seçilmesi halinde Bilecik’in sorunlarını bildiğini dile getiren Bağ, “İlimizin en önemli sorununun konut sorunu olduğunu düşünüyorum. Bilecik önümüzdeki süreçte hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayacak ama bu yükselişe ve nüfus artışına cevap verecek konutumuz yok. Bunun çözmemiz lazım. Bununla birlikte kentin sosyo-ekonomik seviyesini yükseltmemiz gerekiyor. Bilecik aslında şu anda bulunduğu durumdan fazlasını hakediyordu ama olmadı.” şeklinde konuştu.

“ÇOK İDDİALIYIZ”

İbrahim Bağ son olarak 14 Mayıs seçimlerinde çok iddialı olduklarını yineleyerek Bilecik kamuoyundan destek istedi. Kendisinin bu toplumun bir parçası olduğunu anlatarak milletvekili seçilmelerinin hiç sürpriz olmayacağını azim ve çalışmalarının karşılığını alacaklarını kaydetti. Bağ, “Bilecik’te bir şey değişecek ve her şey değişecek” diyerek sözlerine son verdi. Ahmet MEŞE

İzlenme: 3865
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar